Placera ärtor och stekt lök ovanpå och ät. Skala löken och skiva i tunna halvmånar, ta fram en järnpanna värm upp på medelvärme, lägg i en matsked smör och låt smälta
Tillsätt bacon och stek i någon minut tillsammans medlöken. Koka de djupfrysta ärtorna i en minut. Lägg i löken och låt den fräsa i tills den blir mjuk
Blanda ner ärtorna tillsammans med strimlad rökt lax. Dekorera gärna med en citronskiva. 1 dm av en purjolök. 1 dl gröna ärtor. 1 tsk färsk eller fryst gräslök. Strimla purjolöken, kärna ur och tärna paprikan, skala och skär moroten i tunna halvmånar När cirka 5 minuter av koktiden kvarstår, tillsätt purjolök, paprikatärningar och morotsmånar till kastrullen med pastavatten, där vattnet ska täcka ganska precis. 1 dm av en purjolök. 1 morot 1 dl gröna ärtor. 1 tsk färsk eller fryst gräslök
Förutom romansalladen så brukar vi ta i lite andra ingredienser också och ikväll blir det lite gröna ärtor, tomater, färsk lök och majs som hamnar på tallriken
Servera biffarna täckta medlök och skysås, din favoritpotatis (jag förkokade och sedan helstekte småpotäter i timjan) och rårörda lingon och gröna ärtor vid sidan av