Kikärtor- kommer ursprungligen från gamla Mesopotamien, men odlas numera i Medelhavsländerna. Sojabönan är en verklig tungviktare med stor smak som gärna mixas till hummus eller till örtbiffar serverade med chèvre
Dra av kastrullen från värmen och mixa soppan slät. Tillsätt ärtorna och låt det precis koka upp igen. 300-400 gram djupfrysta gröna ärtor. 300-400 gram djupfrysta gröna ärtor
Mixa ihop. 2 dl gröna ärtor 1 msk parsillade kryddaPeppar och lite saltCa 0,5 dl crémefrachie Gott som tillbehör. - Läs hela inlägget här 2 dl gröna ärtor
Dra av kastrullen från värmen och mixa soppan slät. Tillsätt ärtorna och låt det precis koka upp igen. 350 gram djupfrysta gröna ärtor. 350 gram djupfrysta gröna ärtor
Till detta blev det potatismos och en ärtröra, man blandar rumstempererade gröna ärtor med vitlök, salt, peppar och avocado, mixar ihop och lägger under fisken
Mixa soppan med en stavmixer. Vad är det som skummar på tallriken, och har en lätt & elegant balans mellan sötma från ärtor och syra från citron & mousserande vin
Tillsätt äggulor, kryddor samt maisena och mixa lite till. 1lätt kokta gröna ärtor. 1eventuellt skirat smörMixa fisk och salt i mixer till en jämn smet