Tillsätt socker och ättika, fortsätt vispa till ett fast skum. Klicka ut 40 maränger på plåtar med bakplåtspapper. Stäng av ugnen och låt marängerna stå kvar minst 1 tim i ugnen Receptet gäller för 40 st
Tillsätt socker och ättika, fortsätt vispa till ett fast skum. Klicka ut 40 maränger på plåtar med bakplåtspapper. Stäng av ugnen och låt marängerna stå kvar minst 1 tim i ugnen
Vispa ihop äggvitor, socker och ättika lite lätt. Använder man det vassa skalet går gulorna lätt sönder och man vill inte ha någon gula i vitan om man ska lyckas med sin maräng
Dessa maränger kan man ha som dekoration på tårtor eller bara mumsa i sig dem som de är. Tips - använd inte plastbunke när du vispar maräng då det kan finnas fett kvar i rispor i plasten
En skvätt ättika. Haha finaste Mani som tvunget ville äta mina maränger men jag sa NEJ. Börja med att vispa upp äggvitan, lite av sockret och ättikan på en medelhastighet
För några veckor sedan så gjorde jag maräng och har glömt blogga om det. Maräng m. Fortsätt vispa tills du har ett blankt fast skum och du kan vända bunken upp-och-ned utan att marängsmeten rinner ut
Vispa upp äggvitorna med citron eller ättika till ett vitt skum. Använder man det vassa skalet går gulorna lätt sönder och man vill inte ha någon gula i vitan om man ska lyckas med sin maräng