Blanda socker, ättika, vatten och persilja i en bunke, rör med en visp tills sockret löser sig. 6-8st Potatisar3msk Rapsolja1msk Timjan1msk VitlökspulverSalt och peppar från kvarn1/2dl StröbrödInlagd grön slanggurka. 1/2st Grön slanggurka1st Röd lök, mindre storlek1/2dl Strösocker1/2dl Ättika, 12%1/2dl Vatten1msk Persilja, hackadSåhär kan man göra, tillagningstid ca 1,5h, varav ca 25min arbetstid
Skölj och skiva slanggurkan. 4 msk ättika 24%. 1 slanggurka. Lag. Slå upp alla ingredienser i en kastrull. Koka upp allt detta tills sockret har löst sig
0,5 slanggurka. 2-3 msk ättika, 24%. Tillsätt socker, finhackad persilja, vatten och ättika och låt det stå i kyl minst 1 timme. 1 0,5 slanggurka. 2-3 msk ättika, 24%
Blanda vatten, socker och ättika och rör tills sockret löst sig. Så när jag köpt det och började leta recept visade det sig att alla recept var med vanlig slanggurka
Det var lite pyssel innan jag kunde skruva på locken på gurkburkarna, men slutresultatet blev krispiga, jättegoda gurkor, med lagom smak av ättika, salt och socker