Rör till osten smält och smaksätt den sedan med chili, liquid smoke och lite salt. 1 dl mjölk2-3 dl riven cheddar½ hackad röd chili½ tsk liquid smokelite saltGör så här. 2 ättiksgurka
För visst måste det bli gott om den vanliga ättiksgurkan får ett stinga av chili. Smörgåsgurka med sting (min glasburk rymmer 3/4 L)500 g västeråsgurka, skivad300 g vatten50 g salt100 g vatten100 g ättikssprit170 g socker1 tsk senapsfrön1 chili1 feferoniHäll vatten och salt i en bunke. 1 chili
Lägg ner ättiksgurka, syltlök, oliver och oregano eller mejram. Len grädde bryter mot aningen chili. Och jag använder ättiksgurka – istället för cornichon – för att den är sötare, syrligare och rundare i smaken
Finhacka papprika, och ättiksgurka, strimla de svarta oliverna, finhacka oregano. Blanda samman riset med ovanstående ingredienser samt kapris och chili
hel ättiksgurka. Burgare är vår favorit och ett flertal skapelser har åstadkommits på Kamadon, Onion Explosion är den burgare med sting från lök, jalapeno och chili
Husmor lägger ju ut inläggningsrecept hela året och här har du mormors mors ättiksgurka som jag kryddar med moderna örter och smaker såsom grön fish pepper chili eller min unika skörbjuggsört
ättiksgurka. chilipulver. Tryck ner en bit ättiksgurka i varannan skåra och en lökklyfta i resterande. Koka upp grädden, créme fraichen, sweetchilisåsen och sockret