Så efter en stunds konferens över Instagram kom hon till slut på att hon hittat receptet på nätet och att det kom från matprogrammet "Halv åttahosmej", dock hade det genomgått en smula förändring hemma i Perssons kök
nu under ”Halv åttahosmej”. Dom hade extrapris på kesella naturell 200g så den ryckte jag med mig samt en påse styckfrysta hallon ca 150-200 g tror jag (lösvikt 2 skopor), totalt 23 kr och det blev 3 portioner mättande ljuvligt god glass, men det behövs 1/2 dl socker och ganska mycket vaniljsocker, nån matsked eller så tror jag, när man har kesella naturell och osockrade hallon
Efter maten är det dags att bänka ändorna i tv-soffan och kika på den rafflande fortsättningen på Ystad-veckan i "Halv åttahosmej", riktigt roligt att se bilder och "känt folk" från stan
Då så, kära läsare, gäster och bekanta, då är det middagsdags för vår del och därefter följer vi veckans ritual och bänkar oss framför tvn för att se på hur det går när Ystadsborna bjuder på mat i "Halv åttahosmej"
Kanske därför jag blev kontaktad av Halv åttahosmej för en tid sedan. Det finns alltid en anledning till att fira och korka upp flaskan med ett glas mousserande så där mitt i veckan
Nu ska jag dock dra en filt runt mej ä lyssna på bok i en halvtimme innan morronrushen. Har ju trott hela natten att jag skulle behöva va vaken tills efter min bokade tid hos polisen vid 10. 30, men jag körde hemåt kollade jag, å det gick att boka om även med kort varsel, så vid åtta är det jag som kryper ner
Nu var det ju även så att vi inte enbart kunde leva på alkoholhaltiga drycker utan klockan åtta hade vi, efter många tips, bokat bord på St Markus vinkällare