Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har. Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal
Tag fisken (som är urtagen och huvudet borttaget på) och skölj den. Lägg fisken i en smord form. Krydda sen ordentligt med salt, peppar, citronpeppar och fiskkrydda
Anledning till att jag kom åt nåt så exotiskt som insjööring, var att jag och en barndomsvän fick möjligheten att följa med dennes svärfar (en riktigt inbiten fritidsfiskare) ut på fisketur till Kalvsjön denna junilördag
Skölj fisken och rensa ur fiskarna. Ta upp och torka fisken torr med lite hushållspapper. Smörj in fiskarna med olivolja, salt, vitpeppar samt citronsaft
Vildfångad lax och öring från Östersjön, Vänern och Vättern. Fisk är ett nyttigt livsmedel och är därför bra att äta ofta, gärna två till tre gånger i veckan
Den här gången plockade jag fram en fin öring. Ädelfisk på menyn Jag har ju sån tur, att min frys blir påfylld med både det ena och det andra från fjällen