Tärnad öring och sparris, och citronsaft som droppas över när den är stekt. Efter ett par timmar med lek och solpromenader var vi nog ändå tvungna att inse att det började dra lite kallt om öronen och magen började ge sig till känna
I frysen låg några fiskar, röding och öring. En liten klick kallsås av creme fraiche, philadelphiaost och persilja smakade gott till, ja och en sallad förstås
Riktigt god tillagad öring fångad i deras stuga, en god sås och pressad potatis. Jag gick då ner och gjorde iordning kallt vatten med is, och lade mig i soffan på vänster sida
Red med olja/mjölblandning tills såsen tjocknar, det ska bli som en ganska tjock béchamel. Så här två dagar innan årets sista dag bjuder jag på några förslag som jag har haft med här på bloggen tidigare och kanske kan passa på nyår
Vaniljpannacotta medhallonsås. Det här är ett löfte jag nog delar med väldigt många, hör att flera runtomkring mig tycker att det blir viktigare för varje år att sköta om sin egen hälsa