Brukar ni titta på ”Halvåttahosmig”. Här hemma brukar det programmet vara ett alldeles för vanligt komplement till middagen, vilket betyder att vi äter middag för sent och sittandes i soffan väldigt många avveckans dagar
Så – om ni har undrat lite vem jag är, och kanske vill höra mig dra ett och annat dåligt skämt så rekommenderar jag er absolut att bänka er framför TV sofforna
Så – om ni har undrat lite vem jag är, och kanske vill höra mig dra ett och annat dåligt skämt så rekommenderar jag er absolut att bänka er framför TV sofforna
Jag på TvHalvåttahosmig. Vårat hus var lite under om byggnad hade precis fått klart vår nya vånning i huset och därför lite bygg ställning och det var inte möblerat över allt ni som känner migvet att jag älskar märket Lexington company och vårat hem är den stilen
Fyndade de slappa, tunna byxorna på Carlings för halva priset. Misslyckade med åtta sekunder. Åkte därefter och hälsade på hemma hos pappa och Kristina, beklagade migöver mitt miserabla liv
✗ Jag har blivit tillfrågad om att vara med i Halvåttahosmig. Aldrig varit särskilt tävlingsinriktad och därför heller inte satsat på att bli (eller blivit) svinbra på en grej, utan har alltid varit mer typen som testar många olika grejer och blir halvbra på mycket istället för bäst på något
Receptet kommer från Halvåttahosmig. Här kommer en av förrätterna jag gjorde till vår nyårsmiddag. Själv tyckte jag att pajen blev jättegod, och den verkade falla de andra i smaken också för när vi hade ätit färdigt var tallrikarna länsade och fatet tomt
Häll på kalvfond och koka ihop såsen simmig, smaka av såsen med tryffelolja, salt och peppar. Tillsätt rödvinet och reducera (koka ned) blandningen till ungefär en tredjedel
En efterrätt från "Halvåttahosmig", men med några små ändringar. Igår blev det en typisk fredagsmiddag hos oss, nämligen våra kycklingenchiladas, se recept här
Det har varit ett par intensiva dagar efter programmet Halvåttahosmig. När jag vaknade kändes det som jag varit på värsta röjarefesten, utan att ha druckit en droppe
Det är många, både på jobbet och lite här och var som har sett HalvÅttaHosMig och som antingen har tagit sig hit för första gången, eller som kommer ut som hemliga closet-besökare
Till förrätt tog jag ett recept som var med på "Halvåttahosmig" för någon vecka sedan. Låt den svalna något och sila sen purén så du får en klar röd sirap utan kärnor