Asiatisk sill med hetta är en ny och spännande sillinläggning. Smaker av vitlök, chili, ingefära och koriander ger sillen extra smak 3 dl vatten 2 dl socker 1 dl ättiksprit (12%) 3½ cm ingefära 4 vitlöksklyftor 1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar) 2. 4 vitlöksklyftor
Har du fortfarande inte lagt in sillen, då ska du testa att göra asiatisk sill med smak av chili och koriander, en spännande cross over, där Asien möter det skandinaviska köket
Jag har lite tappat lusten att äta vanlig sill. Nu är jag lite sent ute med mitt tips, med tanke på att det är midsommar idag, men sill kan man väl äta hela sommaren
Idag var middagsplanen att steka saltsillfileér och göra löksås men då såg jag att det var en tävling på Instagram om en Asiatisk kokbok av Jennie Walldén som jag gärna vill ha så då fick sillen vänta
Dela varje vitlöksklyfta i två delar, rödlöken i klyftor och plocka buketter av broccolin. Nu ska jag göra två sillar som jag tänkte ska ätas under morgondagen