Idag så har jag kokat choklad kola. Det betyder att du kyler ner nån tsk av den kokande kolan i ett glas med kallt vatten, och du kan forma till en kula
Lakritskola. Jag kokade min kola i ca 10 minuter. Dagen före dopparedagen. Många är förväntansfulla, mina killar går och kikar och klämmer på klapparna
Denna har allt det är jag har eftersökt och lite till – nästan så jag inte alls ville ha den till botten i en bar utan bara tugga i mig som krispiga småkakor istället
Sätt på ugnen på 175 grader. 5. Här kommer världens enklaste recept på lite annorlunda ”rutor”. Dom är verkligen superhäftiga och består mestadels av digestivesmulor, därför kallar jag dom för digestiverutor
Protein Overnight Oats Smoothie med smak av äpple och kola. Denna proteinrika smoothie med smak av äpple, kanel, vanilj och kola från dadlarna är en riktigt bra frukost
En kondenserad och en karamelliserad som är som tjock kolasås som jag ripplat ner i glassen. När du rört ner kolasås och krokant lite ojämnt i glassen, hyvla över choklad
Fransk kola är hur som helst favorit bland praliner för min del. Häll ut kolan i pappersformen. 1,5 dl socker. 75 dl honung. Vik ihop ett bakplåtspapper till en fyrkantig form ca 15 x 20 cm. Koka tills massan håller för kulprovet (ca 30-45 minuter). 1,5 dl socker. 75 dl honung
Sätt ugnen på 225 grader, ställ pappersformar på en plåt. (Gör du större muffins behöver de ca 15 minuter för att bli färdiga). 5 dl socker. 5 dl vetemjöl
En ljuvligt len och god pannacotta i två lager, mjölkchoklad och kola. Kolapannacotta. 2,5 deciliter vispgrädde. 50 gram mjölkchoklad. Lägg gelatinbladet i kallvatten i 5 minuter. 1 burk dulce de leche (karamelliserad mjölk) 5 dl grädde3 gelatinbladLägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten, låt dem ligga i ca 5 min. 2,5 deciliter vispgrädde. 50 gram mjölkchoklad. 5 dl grädde