Mer avancerad matlagning, både ugn och platta. En bit fläskkarré inhandlades på Dennis chark igår, vår nya köttbutiki Spånga som öppnade förra fredagen
Vi han tom åka till stranden och njuta medans köttet skötte sigfintiugnen. Pulled pork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken
Sålunda stoppades en bogbladsstek utan svål iniugneni lördags förmiddag, tillsammans med finhackad schalottenlök, rivenvitlök och ett par deciliterrödvin
Skär sen med en vass litenkniv rätt djupa skåror på ovansidan av köttet, i varje hål sticker du ner ett katrinplommon, försök få ner dom ganska djupt annars bränns dom lätt vidiugnen
Ett kött som steks iugnen flera, flera timmar på låg ugnsvärme. Det här receptet har jag hittat hos kyrddburken, snodde det rätt av, men gjorde en egen kebabsås
Här hittar du ett recept på långbakad ugnskyckling, och här hittar du ett recept på pulled moose. Den där lilla nassen har verkligen gjort sitt segertåg över Sverige
Denna gången åt viugnsbakadsötpotatistill och det passade finfint. I dag blir det en middag som är väldigt mycket enklare att göra än att förklara hur man gör den, bättre det än tvärt om eller hur