Då som nu stekte vi pannbiff och serverade med klassisk brunsås, ärtor, pressgurka och kokt potatis. Det gäller dock att ha tålamod och överseende när man lagar mat med småbarn
Vi har tusentals forskare som är någons mamma någons pappa, någons bror eller syster som arbetar som forskar i Sverige och som alla vill hjälpa till och hitta botemedel
Just denna söndagen tycker jag att ni ska lägga ner extra enegi på matlagningen och servera en riktigt klassisk svensk husmanskost till middag - dillkött
lammytterfilesalladpermesanostolivoljavinägersmörkoriandertomatchilisköljde den fina salladen från ekolådan, fyllde tallriken med ett berg, grovrev permesan ost, hällde över en god olivolja & vitvins vinäger
Jag fick upp massa recept med namnet Crêpes Suzette (det här, det här och det här) och det stod snart klart för mig att det var en klassisk fransk efterrätt
Receptet hittade jag i "Gammaldags Mat Höst&Vinter", av "Rut på Skäret" Rut Lundgren Frisk. Just nu håller jag på att göra mycket klassiskJulmat av Recept jag hittat i kokböcker som jag köpt från 50-70,80 talet