Pressa över lite citronsaft från de ugnsbakade citronerna. Så här gör du 60 minuter Sätt ugnen på 225 grader. Sätt in mitt i ugnen i cirka 25 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 14 1 regnbågsforell eller röding
Fördela steklökar, rödlök, salvia och citronskal på forellerna. Skär snitt i forellerna och lägg på 4 folieark. Lägg på grill (eller i ugn ca 200 grader) och tillaga ca 25 minuter tills ryggbenet lossnar lätt från fisken. 4 hela portionsforeller urtagna
Lägg alltsammans i en ugnsfast form. Servera grönsakerna med fileade rökta foreller. Täck formen med bakplåtspapper och tillaga i ugnen, 30 minuter. 5 st foreller
lax eller forell. Då kan man istället inleda kräftskivan med en eller flera förrätter som stillar den värsta hungern, och sedan kan man i lugn och ro njuta av kräftorna
Klä en ugnsplåt med bakplåtspapper. Bred ut fyllningen över ugnsomeletten. ca 150 g lax (eller forell) i tärningar. Grädda i mitten av ugnen, 175 grader, cirka 15 minuter
Lägg i forell rom i såsen och servera. Sätt ugnen på 100 grader. 50 g forell rom. Så här gör du 45 minuter Skiva schalottenlöken och lägg i en kastrull med vinet och vinägern
Ugnsstektforell, lagom till två 1 lagom stor laxforell 2 vitlöksklyftor en ingefärsknöl en kvarts kruka basilika en halv kruka gräslök 1 tsk korianderfrön en halv lime några kaffirlimeblad några matskedar smör salt. In med fisken i ugn, 175 grader 10-15 minuter
Torrstek forellen på kryddsidan. Baka i ugn på 100° till innertemperatur på 45°. Skär filéerna i 2 bitar och garnera med forellrom och plockad dill. 25 g forellrom. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 putsad och skinnfria rödingfiléer 1 tsk olivolja 1 tsk salt 50 g Arla® Svenskt Smör 25 g forellrom 12 kvistar färsk dill Rub