Abborrfile recept

Abborrfilé i dill och gräddsås

Abborrfilé i dill och gräddsås

Vänd filerna i mjölet och stek dom knapriga i en stekpanna. Ta upp dom och häll bort fettet. Stek nu de grovt hackade champinjonerna och den skalade och hackade tomaten på svag värme så de mjuknar
Abborre i dillsås

Abborre i dillsås

Stek filéerna några minuter / sida i smöret, salta och peppra. Häll över grädden och strö över dill efter tycke och smak
Fisk Florentine

Fisk Florentine

Ibland får man ta det man har hemma, så Jag använde abborrfile, fryst hackad spenat, citronpeppar. Ibland får man ta det man har hemma, så Jag använde abborrfile, fryst hackad spenat, citronpeppar
Panerad abborre med Djurösås

Panerad abborre med Djurösås

Djurösås. Blanda alla ingredienser och låt stå i kylskåpet. Abborrfilé. Blanda ströbrödet, vetemjölet och citronpeppar i en skål