Aborre tillagning recept

Ceviche

Ceviche

Peruansk nationalrätt gjort på svensk aborre med asiatiska smaker, snacka om crossover. Filéad och byxad aborre

Abborrfiske för själens skull

Vi åt inte detta till middag utan bara som en liten provsmakning, så jag lade inte så mycket eftertanke i själva tillagningen… Tur det, knäckemackan blev god
Våga prova: Lamm(kotletter)

Våga prova: Lamm(kotletter)

När jag växte upp åt vi i min familj mycket fläskkött, kyckling, fisk (framför allt i block-form när jag var barn med undantag för en och annan egenfångad gädda eller aborre och senare mer och mer laxfilé) och inte så mycket nöt- eller viltkött
Fiskkakor med avocadosoppa

Fiskkakor med avocadosoppa

Tillagning. Tillagning. 500 gräkor med skal300 gfiskfilé, skinnfri, hoki, aborre, gös eller torsk, gärna fryst och halvtinad1 mskfisksås, + en nypa salt1äggvita1 1/2 dlkokosgrädde1röd chilifrukt