After eight småkaka recept

After Eight - snittar

After Eight - snittar

Sega småkakor med smält Aftereight - ett recept av Frida Skattberg. Nyp ihop alla ingredienser utom aftereight till en smidig deg
After Eight-snittar

After Eight-snittar

Det är klassiska chokladsnittar men istället för att toppa med pärlsocker så använder man aftereight istället
Hallon/lakrits snittar

Hallon/lakrits snittar

Har gjort en variant på den jag gjorde för ett tag sedan, men denna gång blev ena lagret AfterEight glass
Efterrätter till nyårs

Efterrätter till nyårs

Kladdkaka med Aftereight-glasyr. 20 plattor Aftereight. 20 plattor Aftereight. Här kommer några söta tips
Mintkakor

Mintkakor

Möra småkakor toppade med aftereight. 70 g aftereight. Smält chokladen (ca 30 sek i micron och då la jag varannan aftereight och varannan ruta mörk choklad) och klicka på kakorna. 70 g aftereight
GEISHASNITTAR

GEISHASNITTAR

Här kommer recept på en sjukt god småkaka i snittformat med kola och geishasmak. Så himla god. Lätta att svänga ihop och en snabb gräddtid

After Eight kaka recept

Den klassiska goda chokladfyllda kakan med AfterEight med rik smak av choklad. Tillagning av AfterEight kaka Smörj och bröa en form, helst med löstagbarkant, ca 21 cm i diameter. Ingredienser till AfterEight kaka Cirka 1 portion. 100 gram smör eller margarin 100 gram AfterEight eller andra mintchokladkakor 2 st ägg 2,5 dl vetemjöl 2,5 msk kakao 1,5 tsk bakpulver Glasyr. 150 gram AfterEight eller andra mintchokladkakor Recept från 18 minuter

Mint- och chokladkakor

Hacka choklad och AfterEight i lagom stora bitar. 50 g AfterEight. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör, farin-, strö-, och vaniljsocker vitt och pösigt