Möra småkakor toppade med aftereight. 70 g aftereight. Smält chokladen (ca 30 sek i micron och då la jag varannan aftereight och varannan ruta mörk choklad) och klicka på kakorna. 70 g aftereight
Den klassiska goda chokladfyllda kakan med AfterEight med rik smak av choklad. Tillagning av AfterEight kaka Smörj och bröa en form, helst med löstagbarkant, ca 21 cm i diameter. Ingredienser till AfterEight kaka Cirka 1 portion. 100 gram smör eller margarin 100 gram AfterEight eller andra mintchokladkakor 2 st ägg 2,5 dl vetemjöl 2,5 msk kakao 1,5 tsk bakpulver Glasyr. 150 gram AfterEight eller andra mintchokladkakor Recept från 18 minuter
Hacka choklad och AfterEight i lagom stora bitar. 50 g AfterEight. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör, farin-, strö-, och vaniljsocker vitt och pösigt