Aioli mixerstav recept

Aioli - Recept

Aioli - Recept

Sätt ner mixerstaven i botten och kör mixern på högsta effekt. Det är viktigt att ägg och matolja har ungefär samma temperatur för att inte aiolin ska skära sig
Aioli - den snabbaste, godaste och enklaste

Aioli - den snabbaste, godaste och enklaste

Rör sedan mixerstaven runt omkring i bunken tills du fått en riktigt krämig konsistens. Idag blev det plock till middag och jag har äntligen funnit på det bästa, godaste och enklaste receptet på aioli och självklart ska ni få ta del av det
Aioli med saffran

Aioli med saffran

Mät upp alla ingredienser i en hög blandningsskål (en sådan hör ofta till mixerstaven). Till detta har jag gjort en snabb aioli med saffran
Aioli

Aioli

Rör sedan försiktigt på mixerstaven så allt blandas. Helgen inleddes med räkor och aioli och det var så gott
Fiskgryta med räkor och aioli

Fiskgryta med räkor och aioli

Tillsätt oljan i en tunn stråle under kraftig vispning eller kör med mixerstav tills det tjocknar. Aioli
Enkel och god aioli - bästa receptet

Enkel och god aioli - bästa receptet

Gokväll, här hemma blev det fredagsmys med räkor och aioli. Tänkte tipsa om en riktigt enkel och snabb aioli som du slänger ihop på nån minut
Bouillabaisse med aioli

Bouillabaisse med aioli

Aioli. Förvara aiolin i en glasburk med lock i kylen. Servera med baguette och aioli. aioli. Kör med mixerstaven under nivån med olja tills en majonnäs bildas, ca 30 sekunder
Varmrökt laxsallad med aioli

Varmrökt laxsallad med aioli

Sätt ner mixerstaven i botten och höj den sedan sakta till aiolin är klar, c. Blanda grönsaker, lax och lite aioli
Fiskgryta med räkor och aioli

Fiskgryta med räkor och aioli

Tillsätt oljan i en tunn stråle under kraftig vispning eller kör med mixerstav tills det tjocknar. Aioli
Moules frites med aioli

Moules frites med aioli

Mät upp äggulor, senap, skalade vitlöksklyftor, vinäger och olja i den höga bägaren till mixerstaven
Räkrulle med dillaioli

Räkrulle med dillaioli

Rör sedan lätt på mixerstaven och mixa tills du får en krämig och tjock aioli. Ikväll vill jag tipsa om en superdupergod räkrulle med dillaioli
Ugnsrostad kyckling och brysselkål med smöraioli

Ugnsrostad kyckling och brysselkål med smöraioli

Mixa lite upp och ner med mixerstaven så att såsen tjocknar. Servera sedan genom att hyvla över lite parmesan, droppa ut lite smöraioli (recept kommer nedan), riv lite svartpeppar över det hela och pressa ut lite av saften från de ugnsrostade citronerna över både brysselkålen och kyckling