Dagen efter föreläsningen med Annika la jag om min kost och tog bort det mesta av de kolhydratstinna måltider jag ätit tidigare, bestående av stor mängd pastaoch mackor
Senare idag får ni också veta vem vinnaren av Barillas academia pasta är så håll utkik. Max kom hit i fredags och hade blivit hemskickad från skolan för han hade kräkts
Vegansk Pasta all’Amatriciana – Och Tävling med Kungsörnens Gotlandspasta. Du kan ofta beställa in den på tapasrestauranger, där den serveras precis så som jag serverar den här, med en het salsa och en vitlöksosande aioli
Blir det för mycket är det bara att ha det på pastan imorgon eller nåt. Aioli. Rökning av sill och strömming är en traditionellt ohelig ritual där man släpper in en del av världens mörka krafter i fisken i utbyte mot att de ska bevara den under lång tid
Blir det för mycket är det bara att ha det på pastan imorgon eller nåt. Aioli. Rökning av sill och strömming är en traditionellt ohelig ritual där man släpper in en del av världens mörka krafter i fisken i utbyte mot att de ska bevara den under lång tid
Servera förslagsvis rostade rotfrukter, rösti, sallad, guacamole ochaioli till. Pasta med dillpesto. Barnen hade varsin övernattningskompis i fredags och med en av kompisarna följde föräldrar tillika våra vänner
Aioli är en personlig favorit och jag har ett grymt knep för att få till detta läckra tillbehör. En riktig skafferi rensar rätt är ju det här, Jag kokade upp pasta, rostade bacon på ugnsgallret och blandade sammman detta med paserade tomater, finhackad mozzarella, färsk basilika och chili
One Pot Pasta Puttanesca och ett bra sätt att minska matsvinn. Idag vill jag snacka lite allvar om det här med att tillsammans ta ansvar för var vi äter och hur det påverkar vår hälsa och vår planet
Servera med pastasåsenoch en klick aioli. Sen blev det ju si och så med näringen också, det var inte vare sig mycket kött, fisk eller grönsaker i mina pastasåser på den tiden
Till detta hade vi en färdigsås som smakade blää ochaioli som glänste jämfört mot köpesåsen. Efter en minisemester och EN dag på jobbet var det visst fredag igen
Skulle det råka bli något över passar det perfekt i en matlåda och om du är lite smart, planerar du det så att du både har lite god hemmagjord aquafaba-aiolioch örtolja klar i kylskåpet
Lägg upp pastan i botten på en djup skål, fördela såsen över och toppa med aiolin. Gör aioli. Dra sedan bort det översta pappret och skär pastan i smala strimlor