HemmagjordAjvar- mycket jobb men värt besväret. Och precis som jag gått och tänkt ett tag att jag måste försöka göra egen Ajvar Relish, för det är ju så gott och borde bli ännu godare hemmagjord
Servera burgarna med tex omelettwrap (länk) eller en delad ostplätt (länk) (som ett pitabröd) med sallad, tomat, rödlök, mozzarella, hemmagjord majonnäs (länk) (smaksatt med tex vitlök och limesaft) och en klick ajvar
Vi brukar äta biffarna med gyroskryddad bulgur, salladsost (typ fetaost), stark ajvar och tzaziki med dill men den här gången bytte vi ut bulgurn mot ugnsstekt gyroskryddad färskpotatis
Där finns även recept på hemmagjordajvar som är supergott att ha på pizzan. Halloumipizza (med vitkål) är en supergod skapelse som alla på mitt gym gav tummarna upp till när jag bjöd dem på det
2 msk ajvar relish. 1-2 dl majonnäs ( rekommenderar att göra hemmagjord majonnäs, smaken blir så mycket mjukare). 2 msk ajvar relish. 1-2 dl majonnäs ( rekommenderar att göra hemmagjord majonnäs, smaken blir så mycket mjukare)
Till det här receptet hade vi hemmagjord majonäs och ajvar relish. Vi serverade kycklingen på en salladsbädd tillsammans med hemgjord majonäs och ajvar relish
Tjingeling, i förrgår så fyllde min son 9 år och han hade önskat oxfilé, sötpotatis pommes och hemmagjord bea till middag. 5 dl krossade tomater cirka 1 msk tomatpuré 1/2 -1 tärning kycklingbuljong 2-3 msk Ajvar Relish, mild 1/2 –…. 2-3 msk Ajvar Relish, mild