Låt sedan ärtorna fräsa med någon minut innan du tillsätter creme fraiche och ajvar samt grädde. Skär korven i skivor och stek i lite matfett i en stekpanna
Gör egen ajvar istället för att köpa den i affären. Passar bra till grillat kött eller en god korv. Det är inte krångligt – och det blir faktiskt mycket godare
Finhacka löken, skär korven i 1 cm tjocka bitar och bryn tillsammans med löken. Häll i vätskorna, ajvar och tomatpurén och låt puttra ca 10 minuter på svag värme, smaka av. 3-4 wienerkorvar. 1 msk mild ajvar relish
Häll i tomatpurén, vitlök, ajvarn och mjölken. Börja med att skära korven i önskad form och storlek, lägg gärna i smör/margarin i kastrullen där korven ska bryna tills den fått lite färg
Skär korven i bitar. Stek purjolök, lök och korv i en gryta med smör. Tillsätt ajvar relish, vatten och fond och låt grytan koka i 5 minuter. 400 g falukorv. 5 dl ajvar relish
Skiva korven och lägg den i grytan. Tillsätt ajvar, krossade tomater och grädde. 1 dl ajvar relish. Dela kycklingen i mindre bitar och bryn de runt om i oljan