Vispa ihop ajvar, crème fraiche, salt och peppar. 335 kcal22 g protein22,5 g fett10 g kolhydraterLax och grönsaker i krämig ajvar, 5 port500 g laxfilé1 gul lök200 g champinjoner1 msk smör300 g AjvarRelish, mild2 dl lätt crème fraichesalt, svartpeppar200 g körsbärstomater50 g babyspenat1. Skär laxen i 2 cm stora bitar. Lägg försiktigt i laxen och låt allt småputtra tills laxen är genomstekt (ca 5 minuter). Lax och grönsaker i krämig ajvar, 5 port. 500 g laxfilé
Vispa ihop ajvar och kokosmjölk och häll ner i kastrullen. Skär laxen i bitar och rör ner. Lax och räkor i kokos- och ajvarsås, 6-8 portioner. 1 burk ajvarrelish á 340 g (mild eller stark beroende på vad man gillar, jag hade stark). 8 portionsbitar laxfiléer. Lax och räkor i kokos- och ajvarsås, 6-8 portioner. 1 burk ajvarrelish á 340 g (mild eller stark beroende på vad man gillar, jag hade stark). 8 portionsbitar laxfiléer
ajvarrelish. Blanda samman resterna av fetaoströran, som du la över laxen, med crème fraiche och tillsätt gärna med extra ajvar så blir den ännu godare
Mixa fetaosten och relishen med stavmixer, smaka av med salt och peppar. Ajvar- & fetaostbakad lax. Överbliven ajvarblandning blandas med cream fraiche och serveras som sås
Ingredienser 200 g potatistärningar 100 g morotsslantar 2 dl fiskbuljong 1 dl ajvarrelish 1 dl lätt-crème fraiche 250 g torskfilé i tärningar salt, peppar och timjan 250 g lax i tärningar 75 g halverade sockerärter 200 g skalade räkor Garnera med
Skiva grönsakerna och häll i grytan, häll på buljongen och tomatkross, ajvar och hummerfond. 2 msk ajvarrelish. 300-400 gram valfri fisk ikväll blev det lax, går bra med vit fisk eller en blandning. 2 msk ajvarrelish. 300-400 gram valfri fisk ikväll blev det lax, går bra med vit fisk eller en blandning
Lax med ajvarrelish och fetaost, supergott med galet få ingredienser. Två fiskrätter har vi fått med denna veckan, en laxmiddag och en torskrätt, kycklingen ligger i en gryta med indiska smaker och veckans vegetariska serveras till fredagsmyset med en löksoppa