Rör ihop grädde, whiskey, hummerfond och ajvar relish. Torsk med ajvar relish och räkor, 4 portioner400 g torskfilésalt och peppar2,5 havregrädde (eller matlagningsgrädde)1 msk whiskey1 msk hummerfondca 2 msk ajvar relish (beroende på hur stark man använder)ca 2 dl skalade räkorLägg fisken i en ugnssäker form och salat och peppra. Torsk med ajvar relish och räkor, 4 portioner. 400 g torskfilésalt och peppar
Rör ihop grädde, ajvar relish och persilja och häll över fisken. 300 g torskfilé. 5 dl ajvar relish. Skär fisken i bitar och lägg den i en smord ugnsfast form
) men själva tillredningen av torsken täckt med ajvar- och creme fraicheröra gick supersnabbt, och byter man ut den vanliga creme fraichen mot minifraiche och använder en mager ost så blir det ett viktväktarrecept
Blanda matlagningsgrädde och ajvar. Salta och peppra torsken. Torsk med ajvarsås och ris (4 personer). 600 gram torsk, tinad och gärna i bitar3 dl matlagningsgrädde½-1 dl ajvar relish, beroende på styrkaen klick smör1 tsk saltpeppar. Häll ner det runt torsken och låt små koka i 4-5 minuter. 600 gram torsk. ½-1 dl ajvar relish
Lägg fisken på en tallrik eller ugnsfat som på bilden nedan och klicka ut ajvar i mellanrummen. Snabblagad torsk 2 port. ca 400 g torsk i bitar. 2 dl tomatröra eller ajvar. ca 400 g torsk i bitar
Blanda crème fraiche och ajvar relish och klicka på fisken. 300 g fryst torsk. 1 dl ajvar relish. Skär fisken i 4 bitar och lägg i en smord ugnsfast form
Jag är ingen fiskälskare, men äter torsk och kan tycka att det är riktigt gott då och då. Förra veckan gjorde vi den här fiskgratängen, en fiskvariant av ajvarkycklinggratängen som jag tycker om så mycket
Blanda ihop grädde med ajvar relish och persilja, salta och peppra och häll det över fisken. 500 g torsk, 1 tsk margarin/smör, 1/2 paprika, 2 1/2 dl matlagningsgrädde 7 %, 170 gram ajvar relish stark, 1/2 paket persilja, 250 g ris (okokt) eller 8 potatisar, 250g morötter. 500 g torsk. 170 gram ajvar relish stark
Vispa ihop ajvar relish, kokosmjölk och vatten. Fiskgryta med ajvar och kokos (ca 8 port). 1 burk ajvar relish stark (340 g). 1 pkt torsk. Kram Milla Fiskgryta med ajvar och kokos (ca 8 port). 1 burk ajvar relish stark (340 g). 1 pkt torsk
Blanda ihop grädde med ajvar relish och persilja, salta och peppra och häll det över fisken. 500 g torsk, 1 tsk margarin/smör, 1/2 paprika, 2 1/2 dl matlagningsgrädde 7 %, 170 gram ajvar relish stark, 1/2 paket persilja, 250 g ris (okokt), 250g morötter. 500 g torsk. 170 gram ajvar relish stark
Precis så är det med dagens fiskgratäng där ingredienserna är sex till antalet, fisk, purjolök, ajvar relish, inlagd paprika på burk, grädde och crème fraiche