Förra fredagen provade jag ännu ett recept ur kokboksserien från Allt om mat. Dock var det ganska knepigt att få tillfisken, men efter mycket pill så blev det perfekt och jag kunde bara konstatera att det absolut var värt allt besvär
Tänk på att som du ser på bilden så bliralltlitetrevligaremedlite färska örter. Här kommer ett recept som är perfekt som en del av en förkylningskur, rik på c-vitamin och lent balanserat i smakerna
Blanda tillsammansmedövrigaingredienser och låt stå kalltiminst en timme före servering. Blanda samman övrigaingredienseri en skål vänd irotsellerinförsiktigt så att allt blandas utan att rotsellerin mosas
Det var allt om Vänergösen för denna gång. Nyfångad fisk som tillagas omgående över elden eller medlitemodifikation, efter ett dygn i saltlake är enkelhetens sätt
Jag tycker allt som oftast att jag är allmänt dålig på fiskmatlagning men det här är underbart. Jag serverade fisken och denna härligapaprikakrämmedett gott potatismosmed sockerärter i
Efter inspelningengickallt fort, jag hann smaka på min efterrätt sen var jag tillsammansmedKinna Jonsson, Monika Ahlberg, Christopher Anderton och Ylva Carresjö tvungna att bege oss till Skövde för att hinnamedett tåg