Alltpåenplåt måste ju vara universums enklaste mat. Salta rejält påallt. Här skriver jag alltså vad JAG använde till den här plåten, men anpassa efter det du vill ha och har hemma
Bara att stoppa in alltpåenplåt och så sköter maten sig själv i ugnen. Och det är en riktig allt-i-allo-sås som passar utmärkt i allt från sallad, kött, fisk, pasta, potatis, bröd, kyckling, ugnsbakade rotfrukter – ja, typ allt
Servera allt tillsammans med lite goda grönsaker och en klyfta citron. Kyckling påen måndag. Idag vill jag tipsa er om en riktigt god och enkel middag som passar lika bra för vuxna som för barn
Rör ihop allt till en smidig deg och knåda den kraftigt i några minuter. Vad ni vill ha för överdrag på brödet kan ni välja fritt, jag tyckte det va lite ballt att köra varannan, valmofön & ost
Lägg alltpåplåten, ringla över olja, krydda med timjan, salt och peppar och blanda allt väl. Eftersom vi vet att det blir vargavinter igenpå lördag passade hela kontoret (jag och min man alltså) på att köra picknicklunch i solen idag
Har alltid drömt om att hänga påen godisfabrik som barn. Alltså vilket barn drömmer inte dendrömmen. Allting görs för hand, inga stora maskiner som knådar och vispar så det var bara att kavla upp ärmarna och sätta igång