Vad sägs om att grädda lite pitabröd pågrillen. Sedan beror det även på storleken och de jag gjorde var nog i den storleken som de frysta pitabröden är
När allt är genomvarmt, knuffa ut det på sidorna medan du gör äggen i mitten. Lite förberedelser kvällen innan och sen gick det snabbt att bara värma upp allt och servera dagen efter
Jag kan fort tröttna på att grilla kött för till slut tycker jag att allt smakar likadant. Fisk funkar lika bra pågrillen som på spisen och jag tycker att det allra enklaste att laga små paket av folie, då blir det inget kladd och inget som bränner fast
Grilla ett par minuter på varje sida tills biffarna fått fin färg. Älgfärsbiffar 4 portca 500 g älgfärs1 liten finhackad gul lök2 msk potatismjöl½ dl grädde1 msk kalvfond 1 msk hackad färsk timjan1 tsk salt1 krm peppar Rör ihop allt till en tjock smet. Skrubba potatisen och dela på 4
Det är viktigt att värna om det vi har i vår närhet, och framförallt att det är lokalproducerat. Men man börjar onekligen bli lite trött på det här med korv och hamburgare, som man snabbt och lätt kan slänga pågrillen när man kommer hem från jobbet
Viker ihop alltsammans till ett paket och slänger pågrillen. Allt blir klart ungefär på samma gång. När grillen är het och allting är preppat för grillningen så brukar potatisen vara sådär nästan klar
Vi blev gott och väl mätta på bara dessa, så pommes eller något annat till hade blivit för mycket. Tycker ni att det är svårt att hålla dem kvar på gallret så använd ett grillnät