Dock är det här ingen whisky utan egentligen en likör som smaksatts med Bourbon (en Amerikansk whisky), äpple och kanel och passar perfekt till julinspirerande efterrätter och kolatillverkning
Glasyren är en mycket amerikansk southern penuche frosting. Själv dricker jag sällan sprit (fast jag är inte känd för att tacka nej till ett glas rött) men jag sitter ändå inne med ett hyfsat sortiment av starksprit och likörer
Den lanserades i den Amerikansk Paviljongen under Cannes festivalen och har snabbt blivit populär på trendiga klubbar i Frankrike och runt om i världen
Runt Halloween har vi som tradition att hela familjen samlas och så äter vi helstekt kalkon fylld med konjaksäpplen och till efterrätt serveras naturligtvis en amerikansk pumpapaj
Häll i socker, whisky, likör och citronjuice i en burk med lock. 3 cl amerikansk whisky. Tag av locket på din termos och lägg i frysen under fem minuter
Vill du nu ha jul likör så tillsätt. Töm sprit och rödvin i en hink. Rör ner flosockret. Stick hål i apelsinerna och skiva citronen, lägg dom i spriten