Ananas kall sås recept

Kall sås till kassler

Kall sås till kassler

Lägg i allt i kesoblandningen och blanda i burken med ananas, ta gärna lite spad från ananasen också
Sås med ananas och sweet chili

Sås med ananas och sweet chili

Blanda samman alla ingredienser och ställ kallt till servering. Låt ananasen rinna av. Riktigt god sås som passar till grillat, tacos eller bara som dippsås till nachos
Sötsur sås till quorn nuggets

Sötsur sås till quorn nuggets

Servera varm, ljummen eller kall till kinesiskt inspirerad mat. Efter att ha provat de nya quorn nuggets så förstod vi att de skulle bli fantastiska med ris och en sötsur sås till
Sötsur sås till quorn nuggets

Sötsur sås till quorn nuggets

Servera varm, ljummen eller kall till kinesiskt inspirerad mat. Efter att ha provat de nya quorn nuggets så förstod vi att de skulle bli fantastiska med ris och en sötsur sås till
Grillad ananas med kokossås

Grillad ananas med kokossås

Är grädden kall blir chokladen grynig. Skär bort skalet och den träiga mittstocken från ananasen. Värm såsen precis före servering

Friterad ananas med lakritsglass

Låt smeten bli kall innan den körs i glassmaskin. Kolasås. Skala och skiva ananasen, torka av skivorna. Kyl och häll sedan upp på plastflaska med pip, så blir såsen lätt att servera

Friterad ananas med lakritsglass

Låt smeten bli kall innan den körs i glassmaskin. Kolasås. Skala och skiva ananasen, torka av skivorna. Kyl och häll sedan upp på plastflaska med pip, så blir såsen lätt att servera
Kycklinggryta med sötsur sås

Kycklinggryta med sötsur sås

Förutom mango chutney så hittar du bland annat paprika, ananas, purjolök och blekselleri i blandningen - den senare var också en förstagångsingrediens för oss i en sån här gryta och den passade finfint där
Friterat fläsk i sötsur sås

Friterat fläsk i sötsur sås

Ananas som blir över är kanongott att ha i kylen och äta kall. Skär av skalet från ananasen, dela den och skär bort den inre stammen
Galet gott recept på Ananas fried rice!

Galet gott recept på Ananas fried rice!

Jag tycker det är extra gott med asiatisk-inspirerad mat när det börjar bli kallt, speciellt om man hettar till det lite med chili olja eller hacka chili