Smula rosépeppar. Blanda ihop alla ingredienser, smaka av med salt och peppar. Skär snitt i skinnet på ankbrösten och låt dem marinera i pepparmarinaden
Tartlett med getost och rödbeta samt marinerade pilgrimsmusslor och havskräftor med tryffelvinaigretteSmå pajformar kläddes med en deg och förgräddades i ugn
Lördagen kan sägas ha gått i de tvära kastens tecken. På dagen besökte firade vi min brorsons tvåårsdag och på kvällen lagade vi en trerättersmiddag, detta kombinerades med de fruktansvärda nyheterna från Norge
Det här en rätt som är en blandning mellan det kinesiska och japanska köket. Ankbröstet är tillagat och marinerat i varma kryddor som stjärnanis, ingefära och kanel som sedan serveras med en nudelsallad med japanska udonnudlar, kinakål, gurka och chili
Känner ni också att ni inte alltid hinner med. Så känner jag såklart när det gäller en massa saker, men en kategori som jag aldrig hinner ifatt med är restauranger i London