Jag köpte deras confiterade anklår och skapade en underbart god sallad. Man plockade ut anklåren från förpackningen och ugnsbakade de sedan tills de blev gyllene och fick en krispig yta
anklår. Blanda socker och salt, gnid in anklåren med blandningen och ställ kallt 12 timmar. Skölj av låren i kallt vatten och lägg dem i en liten gryta, tillsätt ankfett så att det täcker
Rotsellerisoppa med confit på anklår, riven anklever samt tryffelmajonnäs (ingen aning om vad som var anklår o anklever men jag tyckte det smakade tonfisk
Det enda du behöver är två stora anklår, en halvliter ankfett, några timjankvistar, lagerblad, vitlök, muskot, salt, peppar och en skvätt vitt vin, sen är det bara att köra igång
Till varmrätt valde jag grillad lammytterfilé med pommes Anna, Jen valde confiterad anklår och Jos och Manda deras surf 'n turf vilket var grillad ryggbiff med havskräfta