Det här är en rätt vi brukar ha på vår restaurangmeny på jobbet som jag bara måste tipsa er om , en riktigt lyxig rotfruktslasagne med en sås som smakar av senap
Strimla och stek baconet, och blanda det sedan med senap, kirskål, vinäger och rapsolja. Kycklingfilé med bacon-senap-kirskålsvinägrett 4 port 3 stora kycklingfiléer salt och svartpeppar smör att steka i 1 pkt bacon 1 tsk dijonsenap 2 msk hackad späd kirskål 1 msk rödvinsvinäger 2 msk kallpressad rapsolja salt och svartpeppar Bryn kycklingfiléerna i smör ett par minuter på varje sida. 1 tsk dijonsenap
Blanda creme fraiche, majjo, senap och vinäger i en skål, och vänd ner grönsakerna. Rödkåls-coleslawen rätt liten sats1 klyfta rödkål, kanske 250 g1 morot1 liten gul lök, eller en halv normalstor1 dl creme fraiche1/2 dl majjo2 tsk grov skånsk senap1 tsk vitvinsvinägersalt och nymalen svartpepparStrimla rödkålen tunt
Blanda skinkan med crème fraiche, senap och honung. Julskinka är perfekt att ha i röror och till snittar, tillsammans med senap och äpple låter det som en gudomlig kombination
Blanda creme fraiche och senap. Skär köttet i strimlor. Skölj och skiva champinjonerna och purjolök. Fräs först grönsakerna i hälften av margarinet på ganska svag värme
Den bästa skinkan, de godaste gotterna, korven, sillarna, köttbullarna, den ångande glöggen, den hemgjorda marsipanen, vörtbröd, dopp i grytan, senap, kanel, saffran, kardemumma
Häll sedan på ölen, och tillsätt senap och kalvfond. Jag lät sedan grytan stå över natten, och tillsatte en klick senap till när den fick stå och småputtra medan jag kokade matvete att äta till