Jag är nämligen lite inne på att värma äpple och päron med lite ringlad honung och kanel i mikron så att det blir som en kompott lixom till min fruktsallad på morgonen
kallrökt lax med nässelcrème, nässelomelett med apelsinsmör och rostade hasselnötter och så den goda soppan förstås som värmde gott i den lite kyliga kvällen
Det är vaniljmördeg i botten som är fylld med lingonkompott med apelsin och vaniljkräm. Smaker som vanilj, lingon och apelsin ingår i denna bakelse och allt toppas med en underbart fluffig Angel feather icing
Skär rabarberna i mindre bitar och lägg i en kastrull, tillsätt apelsinsaften, sockret och låt sjuda på mellanvärme tills rabarberna börjar "tråda sig"
Rabarberkompott. – lägg på mellanbotten och fördela kompotten. • skal från 1/2 apelsin. – låt småkoka utan lock på medelvärme 10- 15 minuter till en fast kompott
Lägg i en kastrull, pressa över apelsinsaften och blanda ner vaniljpulvret. Då är mitt bästa tips att göra kompott på dem – det gör ju inget då om de är lite skadade och mosiga ifall de ändå ska kokas ihop
Kör de avrunna aprikoserna i mixern tillsammans med apelsinsaften. Låt sedan kompotten svalna. Lägg dem lite fint på varsin assiett och lägg på kompotten