De tar lite tid att göra Apelsinbröd men gör man degen dagen innan så känns det inte lika jobbigt. De tar lite tid att göra Apelsinbröd men gör man degen dagen innan så känns det inte lika jobbigt
Arbeta ihop mjöl, bakpulver, socker, smör och äggula till en deg. Låt vila kallt i 30 minuter. Riv mandelmassan och arbeta ihop med äggvita och rivet apelsinskal
Häll surdegen i en hushållsassistent eller bunke, smula ner jäst och häll över vatten. Tillsätt socker, salt, havregryn, smöret i klickar, apelsinskal, fullkornsvete och vetemjöl special men spara lite vetemjöl till utbakningen
Det yttre av skalet från den andra apelsinen skall vi ta vara på, så invänta nästa recept på apelsinbröd) och skär dom i bitar, lägg i kastrull tillsammans med råsocker och koka på svag värme i ett par minuter
1. Arbeta ihop mjöl, bakpulver, socker, smör och äggula till en deg. Låt vila kallt i 30 minuter. 2. Riv mandelmassan och arbeta ihop med äggvita och rivet apelsinskal
Sätt ugnen på 225grader. Värm margarinet i en kastrull och häll på juicesorterna. Värm till 37 grader. Smula jästen i en bunke och rör ut den i en del av degvätskan
Här finns två mjölkfria alternativ, Apelsinbröd och chokladbollar. Etiketterfalköping, vegan. Mja. Till Falköping åker man väl inte riktigt varje dag, skulle jag tro