Apelsincheesecake recept

Apelsincheesecake

Apelsincheesecake

Klä bakformens botten med bakplåtspapper. Lägg kexen i en plastpåse/fryspåse och krossa dem med tex en kavel
Apelsincheesecake

Apelsincheesecake

Hejsan på er,Till Julafton hade jag på "min lott" att fixa något till fikat, det skulle även vara glutenfritt
Apelsincheesecake

Apelsincheesecake

225 g pepparkakor. 1100 g smör. 1300 g färskost. 12 1/4 dl strösocker
Raw Apelsincheesecake

Raw Apelsincheesecake

Ja, då firar vi väl då – med en Raw Apelsincheesecake eller. Raw Apelsincheesecake strösslad med kakaopulver, godast halvtinad
Raw apelsincheesecake med choklad

Raw apelsincheesecake med choklad

Vi hade massor av ekoapelsiner hemma och jag var chokladsugen, så det blev en raw apelsincheesecake med en seg/knaprig chokladbotten
Apelsincheesecake

Apelsincheesecake

Mixa kex, cashewnötkärnor och smör smuligt i matberedaren med kniven monterad. Tryck ut smulorna i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter
Fryst apelsincheesecake

Fryst apelsincheesecake

Mixa kexen i matberedare. Smält smör och blanda i tillsammans med socker och kanel. Fördela i 12 stora muffinsformar
Apelsincheesecake

Apelsincheesecake

Krossa pepparkakorna, gärna i matberedare. Smält smöret och blanda med pepparkakssmulorna. Tryck ut smulorna i en form, 23 cm i diameter, med löstagbar kant med bakplåtspapper i botten
Choklad- och apelsincheesecake

Choklad- och apelsincheesecake

Ugn. 200°. Krossa kexen fint eller smula sönder dem (går bra i en matberedare). Hacka chokladen i mindre bitar och smält den tillsammans med matfettet
Choklad- och apelsincheesecake

Choklad- och apelsincheesecake

Krossa kexen fint eller smula sönder dem (går bra i en matberedare). Hacka chokladen i mindre bitar och smält den tillsammans med matfettet