Skala apelsinernaihinnfria klyftor. Häll över sockerlagen. Koka upp vatten och socker i en kastrull. Låt lagen kallna och tillsättingefära, stjärnanis och rosépeppar
Skär bort skal och det vita från apelsinerna. En julig, kryddigapelsinsallad. Koka upp en sockerlag med vatten, socker, stjärnanis, kanelstången och kardemumman
Tvätta och skala apelsinerna med potatisskalare (bara det gula). Tonkabönan används främst till desserter, smaken är vanilj, lakrits och kryddig, men även inomparymindustrin som lukt i parfymer
Allteftersom du ökar på mängden apelsiner ökar du på mängden sockerlag. Om du har barn i närheten när du gör apelsinsalladen så brukar det gå åt mer apelsiner…
Smält chokladen i vattenbad. Klicka ut den smälta chokladen på ett bakplåtspapper. Lägg ut en mandel och en bitapelsinskal eller ingefära på varje chokladplätt
Skala apelsinernaihinnfria klyftor. Häll över sockerlagen. Koka upp vatten och socker i en kastrull. Låt lagen kallna och tillsättingefära, stjärnanis och rosépeppar
känner väl alla till från de kryddigaapelsinerna man kan göra till jul, men också som en av de viktiga (faktisktsamtligaayurvediska) ingrediensernai pepparkakor och smaksättare till glögg