Blanda ner apelsinsaft och rivetapelsinskali glassmeten. Var himla sugen på att göra apelsinglass häromdagen, vill ju passa på nu när det finns så finaapelsiner med god smak i affären
Koka upp grädde, mjölk och rivetapelsinskal. Apelsinglass. Denna glass med apelsinsmak tycker jag blev ganska god, inte så krämigikonsistensen som jag önskade
Blandamed crème fraiche, apelsinskal och -saft. Skär glassen i kuber, låt den tinalite. Dekorera ev med apelsinkulorvidserveringen (apelsinskivor är ocksådekorativt och gott till, min anm
Koka upp grädde, mjölk, apelsinskal och honung. Vispa äggulor och socker till glassen vitt och pösigt. Vispa ned äggblandningeni gräddmjölken och sjud försiktigt på svag värme under vispningtillsblandningen tjocknar något
med crème fraiche, apelsinskal och saften av apelsinerna. Skär glassen i kuber, låt den tinalite. Dekorera med apelsinskivor och ev med apelsinkulorvidserveringen