Tillsätt vattnet och kör eller arbeta snabbt ihop till en deg. Sätt ugnen på 200 grader. Förgrädda bottnen 12–15 minuter mitt i ugnen. Häll i fyllningen och fortsätt grädda på nedersta falsen cirka 20 minuter till fyllningen stannat
Fördela ut apelsinkrämen i små klickar ovanpå kakan med hjälp av två teskedar. Sänk hastigheten på elvispen och tillsätt smöret tätt följt av mjölblandningen
Stjälp upp på sockrat papper och låt svalna. Apelsinkräm. Sätt ugnen på 250°. Bred ut smeten i en långpanna klädd med bakpapper och grädda mitt i ugnen i 5 minuter
Chokladig och fluffig muggkaka med en apelsinkräm och hackade mandlar. Jag väljer ibland att äta sånt som inte står påmitt matschema och gör jag det så gör jag det med gott samvete
Vänd ner den smälta nougatchokladen i apelsinkrämen och vänd försiktigt ner den vispade grädden. Jag hittade receptet på chokladsajten och provade det hemma för säkerhets skull
Bred ut smeten i ett jämnt lager på en bakpappersklädd plåt. Grädda mitt i ugnen i c. Stjälp upp kakan på ett papper och lossa den försiktigt( pensla papperet med kallt vatten om det inte släpper) Lägg en fuktig bakduk över och låt svalna
Apelsinkräm. Spritsa eller klicka ut smeten till runda kakor på bakpappersklädda plåtar. Tillsätt de lätt uppvispade äggvitorna och arbeta till en smidig deg