När det är helg får man lyxa till det lite, jag bakade den här aprikostarten/pajen. Supergod både tillfika eller som efterrätt, en kaka/paj som inte är jättesöt, men som ändå smakar mycket
Rosta chokladen iugnentills den är gyllenbrun. Halvera och kärna ur aprikoserna. INSTRUKTIONER. Lägg upp aprikoserna på tallrikar och häll på champagne
Det här brödet innehålleringensirapvilket många liknande bröd gör utan får sin sötma av torkade aprikoser och sinsaftighet av yoghurt tillsammans med rivet äpple
Hackade aprikoser. Rosta iugnen ca. Att göra sin egen rostade musliblir jättegott. Låt svalna och hacka gärna ner liteaprikoser, gojibär, tranbär och russin
Blanda de grovt hackade aprikoserna med nötter, frön och torra ingredienser. Det jag saknar allra mest när det kommer till att hålla denna glutenfriakosthällning som jag har bestämt mig för att (helt frivilligt) följa, är bröd
Se till att försluta kanterna så att ingenfyllning åker ut iugnen. Men andra ord finnerni först i botten ett tunt lager av aprikosmarmelad och därefter har jag toppat med prosciutto, riven mozzarella och färsk basilika
Rör ner russin, hela valnötter och aprikoser. Bästa filmjölksbrödet är det här. Jag har bakat det i en massa år och det bliralltidsaftigt, knaprigt och smakrikt
Receptet till dessa goda och saftiga frallor, innehållande bland annat rivna morötter, aprikoser och linfrö, hittade jag på den härliga matbloggen 'Kryddburken'
Den här snabbakade limpan är full av godsaker som russin, aprikoser och solrosfrön. Precis som med de flesta söta filmjölksbröd föredrar jag att äta det här brödet utan vare sig smör eller annat pålägg
med hjälp av en sked och en slickepott om den blirväldigt ojämn i fasongen kan du ha på lite vatten och "jämna" till den med slickepotten, den vill dock jäsa iugnen så helt släta skorpor får du ändå inte