Aprikospaj med mandelmassa Täck med bakplåtspapper efter halva tiden så att aprikoserna inte blir brända. Blanda majsmjöl, grovt riven mandelmassa och rumsvarmt smör till en deg Hemmets Journal
Aprikospaj Vispa den med grädde och ägg till en fluffig smet. Riv mandelmassan. Lägg dem i mandelsmeten med kupiga sidan upp Hemmets Journal
Aprikospaj Vispa den med grädde och ägg till en fluffig smet. Riv mandelmassan. Lägg dem i mandelsmeten med kupiga sidan upp Hemmets Journal
Aprikospaj med mandelmassa Täck med bakplåtspapper efter halva tiden så att aprikoserna inte blir brända. Blanda majsmjöl, grovt riven mandelmassa och rumsvarmt smör till en deg Hemmets Journal
Aprikospaj med mandel Vispa under tiden mandelmassamed grädde och ägg, använd elvisp. Rör smöret med äggulorna. Tryck ut degen i en pajform och nagga den med en gaffel Matklubben.nu
Aprikospaj Lägg ut de avrunna aprikoserna på pajskalet med den runda sidan upp och strö på mandelmassan. 50 g mandelmassaMatklubben.nu
Aprikospaj med blåbär Strö mandelmassan över degbotten, strö över kardemumma och lägg i frukterna med de skurna sidorna nedåt Matklubben.nu
Aprikospaj Vispa ihop mandelmassamed grädde och ägg med elvisp eller assistent i några minuter tills allt gått ihop I MITT KÖK