Serveras genast med en liten sallad till. ½ pkt fetaost. Frasig smördeg täckt av nyplockade betor och smulad fetaost - en ljuvlig liten lunchrätt med ett rejäl fång sallad till, eller dela varje smördegsplatta i 4 för 8 aptitretare i väntan på att midsommargrillen ska bli varm. 2 msk färskost med örter. Pensla kanterna med ägget och ställ in i ugnen på 190 grader 12-14 minuter. Frasig smördeg täckt av nyplockade betor och smulad fetaost - en ljuvlig liten lunchrätt med ett rejäl fång sallad till, eller dela varje smördegsplatta i 4 för 8 aptitretare i väntan på att midsommargrillen ska bli varm
Detta är en perfekt lätt förrätt som man inte blir särskilt mätt på utan mer en riktig aptitretare. Tvätta rödbetan och lägg i gryta med saltat vatten, låt koka tills den är mjuk, i detta fall tog det rätt lång tid då den var jättestor men som med potatis, man får hålla koll
Serveras genast med en liten sallad till. ½ pkt fetaost. ½ pkt fetaost. Frasig smördeg täckt av nyplockade betor och smulad fetaost - en ljuvlig liten lunchrätt med ett rejäl fång sallad till, eller dela varje smördegsplatta i 4 för 8 aptitretare i väntan på att midsommargrillen ska bli varm. 2 msk färskost med örter. Pensla kanterna med ägget och ställ in i ugnen på 190 grader 12-14 minuter. 2 msk färskost med örter
Serveras genast med en liten sallad till. ½ pkt fetaost. ½ pkt fetaost. Frasig smördeg täckt av nyplockade betor och smulad fetaost – en ljuvlig liten lunchrätt med ett rejäl fång sallad till, eller dela varje smördegsplatta i 4 för 8 aptitretare i väntan på att midsommargrillen ska bli varm. 2 msk färskost med örter. Pensla kanterna med ägget och ställ in i ugnen på 190 grader 12-14 minuter. 2 msk färskost med örter
Serveras genast med en liten sallad till. ½ pkt fetaost. Frasig smördeg täckt av nyplockade betor och smulad fetaost - en ljuvlig liten lunchrätt med ett rejäl fång sallad till, eller dela varje smördegsplatta i 4 för 8 aptitretare i väntan på att midsommargrillen ska bli varm. 2 msk färskost med örter. Pensla kanterna med ägget och ställ in i ugnen på 190 grader 12-14 minuter. Frasig smördeg täckt av nyplockade betor och smulad fetaost - en ljuvlig liten lunchrätt med ett rejäl fång sallad till, eller dela varje smördegsplatta i 4 för 8 aptitretare i väntan på att midsommargrillen ska bli varm
Jag serverade röran till köttbullar och kokt broccoli men är säkert supergott på rostat bröd som aptitretare, till halloumi, fetaostmed pitabröd, fisk, med mera
Vet inte vilken stund på dagen som är bäst. Mornarna, strandhänget, de härliga luncherna, Yatzy stunden efter stranden, altanmys innan middagen, de långa middagarna på kvällen, mys på altan innan läggdags
Jag är beroende av dem och det slutar alltid med att jag äter lite för många, men jag behöver åtminstone inte få dåligt samvete med tanke på hur nyttigt det är Börja medfetaost, oliv, gurka och körsbärstomat
Involtini äter vi som en aptitretare efter en dag på stranden tillsammans med oliver, salami, pistagenötter och annat saltigt och gott på små tallrikar