Middagen inleddes med två amuse bouche… liten aptitretare på ren svenska. Andra varmrätten blev inte som tänkt då det inte är säsong för Karl-johan svamp, men den ersatte vi med skogschampinjoner & det gick fint fint
Här kommer ett första resultat som passar till en god lunch eller varför inte som en aptitretare. Strimla bladen fint och lägg dem i stekpannan tillsammans med lök och svamp
Men för tillfället får ni nöja er med en kompott blandade bilder, en aptitretare så att säga. Jag har så många fina bilder jag vill visa er, jag ska försöka göra många inlägg de närmsta dagarna nu för att dela med mig av alla nya upplevelser, svampfynd osv
Perfekt aptitretare och först ut bland grill-tapasen. Med foliet uppe på bänken kastade jag ner lite svampar och tog tre stadiga klickar av Bregott havssalt
Louise och Anders kom hem till mig för en aptitretare på bubbel, oliver, kex och ost innan vi vankade likt tre pingviner på de upptrampade snöstigarna bort till Tempo Bar och Kök
Rör först ner mjölk och olja försiktigt i äggsmeten, sedan osten och den brynta svampen. Blanda försiktigt ihop ägg och svampsmeten med mjölblandningen