Den här lilla smarriga aptitretaren passar helt utmäkt till välkomstbubblet på Nyårsafton. Lägg örterna i en mortel med några droppar olivolja, mortla tills det blir lite mosigt
En perfekt aptitretaretill det stundande julbordet. Lagom med sälta och gott att skölja ner till ett glas välkomstdryck av Champagne, mousserandevin, öl eller mineralvatten för den som önskar
Den här lilla smarriga aptitretaren passar helt utmäkt till välkomstbubblet på Nyårsafton. Lägg örterna i en mortel med några droppar olivolja, mortla tills det blir lite mosigt
Efter ett tips från radio tillämpade jag lite återvinning genom att knipsa av de sista julblommorna, några tazetter som ännu inte vissnat och gjorde ett nytt blomsterarrangemang
Själva gjorde vi lite aptitretare samt huvudrätten, enklast så när det var här vi skulle fira. Erika och Marcus stod för förrätten med tillhörandevin och Jimmy och Louise hade fixat efterrätten
Först ut kommer två små aptitretare serverade med rabarber som smaksättare. Jag har tidigare skrivit om detta gästspel här på bloggen och har nu för avsikt att under närmaste tiden publicera de rätter som vi lagade på Hornudden med tillhörande recept
Aptitretaren är en specialitet på Kockumsgatan och receptet är topphemligt. minst sagt överraskade när det visade sig att Klackakon verkligen lagt manken till för att få ihop en fin och hemmalagad middag