Klipp krassen. Vänd försiktigt ner lax och krasse i röran. Servera med potatisen och ev grönsallad. Stick hål i potatisen och baka på en plåt i mitten av ugnen ca 40 min. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt. 1 ask krasse. 150 g varmrökt lax 250 g Arla Köket Kesella® kvarg lätt ½ tsk salt 1 krm svartpeppar 1 ask krasse
Bred frosting över muffinsen och låt stelna i kyl. 150 g Arla® Svenskt Smör. 150 g Arla® Svenskt Smör. 1250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj. 1Receptet gäller för 16 st 150 g Arla® Svenskt Smör 2½ dl strösocker 1 dl kakao 2 tsk vaniljsocker 2 ägg 2 dl vetemjöl Frosting. 50 g Arla® Svenskt Smör 250 g Arla Köket Kesella® kvarg vanilj körsbär t ex hallon, blåbär eller jordgubbarGör så här Sätt ugnen på 175°
Tvätta och klyfta sötpotatisen. Serverasötpotatisen med krämen, spenat och rödbetsgroddar. 1 dl rostade hasselnötter. 2 msk Arla® Smör-&rapsolja oliv. 2 dl rostade hasselnötter. 100 g Arla Präst®. 250 g Arla Köket Kesella® kvarg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg sötpotatis 1 dl rostade hasselnötter 1 tsk salt 2 msk Arla® Smör-&rapsolja oliv Spenatpestokräm. 2 dl rostade hasselnötter 100 g Arla Präst® 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 100 g babyspenat 1 grovhackad vitlöksklyfta ½ g salt 1 krm svartpeppar 40 g babyspenat 50 g rödbetsgroddar
Rör svarta vinbär med socker och servera till parfaiten. Ställ parfaiten i kylen ca 1 tim innan servering. 2½ dl Arla® vispgrädde. 500 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche. Receptet gäller för 12 bitar 5 äggulor 1½ dl strösocker 2½ dl Arla® vispgrädde 500 g Arla Köket Kesella® kvarg dulce de leche 225 g svarta vinbär ½ dl strösocker
Färsen tyckte jag blev torr och smaklös så jag hade i mer tomatpuré och efter att ha läst kommentarerna på Arlas hemsida så vände jag även i en burk Crème Bonjour fraiche för att få en krämigare köttfärsfyllning