Arla spenatsoppa recept

Spenatsoppa

Spenatsoppa

12 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja. 16 dl Arla Köket® gräddmjölk. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 450 g hackad fryst spenat 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 6 dl Arla Köket® gräddmjölk 1 dl vatten 2 tärningar grönsaksbuljong 2 krm riven muskotnöt 2 krm svartpeppar 4 kokta ägg bröd hårdostarGör så här Skala och finhacka lök och vitlök
Ost- och spenatsoppa i glas

Ost- och spenatsoppa i glas

Arla® Svenskt Smör. 1 liter Arla® mjölk. 1 dl Arla® vispgrädde. Skala och hacka löken. Fräs den i smör i en kastrull

Ost- och rucolasoppa

Arla® Svenskt Smör. 2 1⁄2 dl Arla Köket® matlagningsgrädde. 3 dl Arla Köket® riven ost gratäng. Skala och hacka lök och vitlök