Här har jag fräst svamp och lök i färdigköpt aromsmör Café de Paris som sen tillsammans med körsbärstomater blandas med kokt tagliatelle, grädde och så riven västerbottenost på toppen innan det gratineras
Aromsmör på Karl-Johansvamp. Det här är en rätt som man kan äta bara som den är utan tillbehör, man kan även skippa prosciutton så blir den helt vegetarisk, vi valde dock att grilla en köttbit till men det skulle oxå gå bra ihop med fisk
Gjorde även ett aromsmör till med vitlök, flingsalt, hackad persilja och sriracha sås. Till varmrätt gjorde jag helstekt oxfilé som jag marinerar lite snabbt med rapsolja, finhackad färsk rosmarin och vitlök
½ tsk finhackad rosmarin. Aromsmör. Krydda med salt och peppar. Aromsmör. Sätt ugnen på 200º. Skala rotfrukterna och löken, skär allt i grova bitar eller skivor
Servera med kokt eller bakad potatis och/eller en grönsallad och aromsmör. En super, supergod marinad och det godaste aromsmöret som jag ätit fick mannen till när han lagde maten
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…