Halvera aubergine och gröpur fruktköttet. Fyll aubergine med quornfärsröran och toppa med riven ost. Gratinerad aubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine. Sätt ugnen på 200°C. Lägg dom i en ugnssäker form och kör i ugnen ca 20 minuter. Gratinerad aubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine 1/2 gul lök
Gröpur ”köttet” och låt svalna. Häll därefter på de passerade tomaterna, aubergineköttet, garam masala, gurkmeja, röd chili, de fint stötta korianderfröna samt saltet
Dela auberginerna på mitten och gröpur innehållet. Var egentligen sugen på att laga fylld spetspaprika men då de inte såg så fina ut i affären så föll valet istället på auberginer
Lägg de urgröptaaubergineskalen i en ugnsfast form och fyll skalen med stuvningen. Strö den rivna osten över stuvningen och ställ in ugnsformen i ugnen
När auberginerna är klara är det dags att gröpaur köttet, spara detta. Min fyllning består av zucchini, lök, vitlök, körsbärstomater, oliver, ost, bulgur och champinjoner