Receptidén har jag hittat hos bästa Charlotta med toppenbloggen Matrepubliken. Den här vegetariskaförrätten serverade vi sist vi bjöd på middag, och den kommer jag garanterat att göra fler gånger
För bästa konsistens, ge först biffarna fin färg och sänk sedan temperaturen och stek dem färdigt. Vad sägs om korianderdoftande vegetariska minibiffar som äts med egenlagad illstark sweet chilisås
de vegetariska alternativen brukar vara suveräna. En svensk pärla i centrala Milano - och en av stadens bästa restauranger (och det säger jag inte bara för att jag är svensk, utan för att det är sant)
De bästa julköttbullarna är små, knaperstekta och osar av kryddpeppar och dijonsenap. Mitt bästa tips är att steka dem i en stekpanna istället för att baka dem i ugnen
Resten av dagen har det varit mamma-dotter tid för hela slanten då storebror följde med sin bästa kompis hem efter skolan, så honom har vi inte sett så mycket av just idag
De italienska rissorterna Carnaroli och Arborio är ansedda som de bästa där Arborio ger lite krämigare textur (och är det klassiska husmorsriset) samtidigt som Carnaroli är enklare att få perfekt al dente (och är det som är ansett som det finaste)
) Jag ska inte avslöja för mycket, men låt oss iaf säga att jag är väldigt tacksam över att så många av er har hittat hit under åren, och jag vill försöka göra mitt bästa av den uppmärksamhet jag fått för att få fler att äta vegetariskt
Bästa oljan att steka i (finns utan smak om du inte uppskattar kokossmaken) då fettet tål hög uppvärmning, toppen med en tesked i kaffet eller teet eller att baka med
Jag tycker det är spännande att experimentera med vegetariska rätter, men jag måste säga att jag är lika glad på tisdagen när jag inte har några restriktioner längre