Böckling i ugn recept

Enkel böcklinglåda

Rensa böcklingen och lägg filéerna på löken. Antal portioner. Ingredienser. salt, vitpeppar. Skiva löken och låt den och smöret ”smälta” i en stekpanna utan att få färg
Stinas böcklinglåda

Stinas böcklinglåda

Lägg böcklingeni en ugnsfast form. Rensa böcklingen. ½ dl kaviar. Bred kaviarn över böcklingen, tillsätt den strimlade purjolöken och häll tillsist över vispgrädden
Dagens recept: Kall laxpaj

Dagens recept: Kall laxpaj

Välj böcklingtillfyllningeni stället för lax. Vår kalla laxpaj kommer säkert att göra succé bland vänner och bekanta som tittarin på en bit mat
Dagens recept: Snabba kaviarlådan

Dagens recept: Snabba kaviarlådan

Lägg böcklingbitarna och ägghacket i en smord, ugnssäker form och strö dillen över. Läcker, väldoftande och snabblagad är denna trevliga smårätt med böckling och kaviar
Herrgårdslandgång

Herrgårdslandgång

Byt ut skinkan mot bacon eller pröva med sardiner, böckling, tonfisk eller musslor under osttäcket. Bred smör eller margarin på brödet
Gammaldags Husmanskost

Gammaldags Husmanskost

Jag tycker den är bättre än både böckling och makrill. Värm silleniugnen en stund, så blir den ännu godare

Varmrökt makrill med äpple och gräslök

I det här receptet kan du byta ut makrillen mot t ex varmrökt lax eller böckling. Torka på bakplåtspapper med ugnsluckanlite öppen, tills de är halvsega och torra
Dagens recept: Fyllt bröd

Dagens recept: Fyllt bröd

Rensa böcklingen, bena ur den så noga som möjligt och dela den imindrebitar. Ett gott och lättlagat bröd med fyllningi stället för en vanlig varm smörgås
Dagens recept: Fyllda crêpes

Dagens recept: Fyllda crêpes

Du kan byta ut ansjoviseni vårt recept mot böckling eller annan rökt fisk eller mot sardeller eller sardiner
Dagens recept: Kaviarfrestelse

Dagens recept: Kaviarfrestelse

Ta försiktigt ut formen ur ugnen och bred crème fraîche-blandningen över rätten. Smörj en ugnssäker form
SPONSRAD VIDEO TINA NORDSTRÖMS FISKELYCKA

SPONSRAD VIDEO TINA NORDSTRÖMS FISKELYCKA

Eller när man ryckte strömming med pappa som han sedan rökte isin egengjorda rök och så fick man ljumna böcklingar… Så galet gott och ett riktigtfintbarn/ungdomsminne av fisk
Böcklingsallad med rågbrödschips

Böcklingsallad med rågbrödschips

Ta bort skinn och ben från böcklingen och dela fiskenibitar. Skala och skär jordärtskockorna imindrebitar och vänd dem ivinäger blandat med vatten, så att de inteblir bruna
Böcklingfrestelse

Böcklingfrestelse

Befriaböcklingen från skinn och ben. Tina spenaten och krama ur vätskan. Rör ner böcklingeni majonnäsen