Rensa böcklingen och lägg filéerna på löken. Antal portioner. Ingredienser. salt, vitpeppar. Skiva löken och låt den och smöret ”smälta” i en stekpanna utan att få färg
Lägg böcklingeni en ugnsfast form. Rensa böcklingen. ½ dl kaviar. Bred kaviarn över böcklingen, tillsätt den strimlade purjolöken och häll tillsist över vispgrädden
Lägg böcklingbitarna och ägghacket i en smord, ugnssäker form och strö dillen över. Läcker, väldoftande och snabblagad är denna trevliga smårätt med böckling och kaviar
I det här receptet kan du byta ut makrillen mot t ex varmrökt lax eller böckling. Torka på bakplåtspapper med ugnsluckanlite öppen, tills de är halvsega och torra
Rensa böcklingen, bena ur den så noga som möjligt och dela den imindrebitar. Ett gott och lättlagat bröd med fyllningi stället för en vanlig varm smörgås
Eller när man ryckte strömming med pappa som han sedan rökte isin egengjorda rök och så fick man ljumna böcklingar… Så galet gott och ett riktigtfintbarn/ungdomsminne av fisk
Ta bort skinn och ben från böcklingen och dela fiskenibitar. Skala och skär jordärtskockorna imindrebitar och vänd dem ivinäger blandat med vatten, så att de inteblir bruna