Strö över kapris och hackad gräslök. Rensa böcklingarna noga. kapris. Toppa med rikligt med böckling. Häll det över böcklingen och lägg påsen kallt i minst 2 timmar. 5 st böckling
Du kan blanda 2 msk kapris i den här salladen eller 3 - 4 msk finhackade rödbetor. Du kan också blanda i 2 - 3 rensade, delade böcklingar och 2 msk finhackad gul lök
Garnera med rödlök, purjolök och kapris. Rensa böcklingen noga och lägg filéerna på ett fat. Häll marinaden över böcklingen och ställ kallt i kylskåp i minst tre timmar, men gärna längre
Dra sedan pannan från värmen och dekorera omeletten med lök, dill och kapris. Rensa böcklingarna. Tillsätt även potatisskivorna och böcklingen och låt det bli varmt
Roslagens guld - böckling, fick bli pålägg på de ena av våra hemlagade smørrebrød. Jag är svår på Solöga, som i min tappning är rökt fisk, hackad ättiksgruka, inlagda rödbetor och rödlök, kapris och en äggula