En färgglad bönsallad kan man ju inte bli ledsen av. 0,5 dl vit balsamvinäger / 1 dl god olivolja eller kallpressad rapsolja / örtsalt / peppar och gröna kryddor. 0,5 dl vit balsamvinäger
Här är tips på en god och lätt sallad Halloumisallad med bönor och granatäpple 4 portioner 1 halloumiost 1 påse ruccolasallad 1 granatäpple 1 avokado 1 burk svarta bönor Bröd Vinägrett (olja, balsamvinäger och kryddor) Skiva och stek halloumiosten
Särskilt om man är lite osäker på om man gillar bönor eller inte, för detta är ett av de bästa sätten att uppsatta dem – marinerade i olivolja, balsamvinäger, lök och kryddor
Till lördagens goda limekyckling åt vi jag en snabbgjord bönsallad, som jag har glömt att visa er. Hemma hos oss är det bara jag och Ida som tycker om bönor och eftersom hon inte var hemma var det bara jag som smakade bönsalladen
2 msk vit balsamvinäger. Ansa bönorna och koka dem i saltat vatten i 5 minuter. Låt rinna av. Blanda olja, vinäger, dill, salt och peppar, och vänd i bönorna
2 msk vit balsamvinäger. Ansa bönorna och koka dem i saltat vatten i 5 minuter. Låt rinna av. Blanda olja, vinäger, dill, salt och peppar, och vänd i bönorna